Vintage (400 cm) (Zilver)
search
  • Vintage (400 cm) (Zilver)

Vintage (400 cm) (Zilver)

€ 185,00

€ 46,25 m²

Aantal
Laatste items in voorraad

Steeds vaker zie je in industriële en moderne interieurstijlen dat er een knipoog gemaakt wordt naar het verleden. Vintage is dan ook de trend van nu! Wij hebben deze karakteristieke look & feel in een hedendaags jasje gestoken. Onze nieuwe tapijtkwaliteit Vintage is voorzien van een kenmerkende print (patroon: 195 x 192 cm) en is leverbaar in maar liefst 7 eigentijdse kleuren. Naast grijs-, zwart- en bruintinten is de Vintage leverbaar in een sprekende groene, rode en blauwe kleur.


Projectgeschikt
De hoogstaande uitstraling van de Vintage komt mede tot stand door het gebruik van 100% PA 6 Imprel garens. De Vintage biedt veel comfort en is klasse 33 gecertificeerd. Hierdoor is deze tapijtkwaliteit uitermate projectgeschikt. Vloerverwarming en bureaustoelen zijn dan ook geen probleem. Welke kleur er ook gelegd wordt, bij elk project – van hotel tot kantoor - zal de vloer dé eyecatcher zijn!

Creëer je eigen tapijt!
Wat als je een project mag voorzien van een tapijt maar net één van de kwaliteiten nodig hebt in een andere kleur? Bij de Vintage gaan we graag een stapje verder. Eigen dessins en kleurvariaties zijn namelijk mogelijk op aanvraag. Informeer gerust je (project)vertegenwoordiger naar de mogelijkheden voor customized printtapijt.

Karpet op maat
De Vintage is ook uitermate geschikt als karpet en op elk gewenst formaat leverbaar. Ideaal want zo kun je elke ruimte volledig inrichten naar de wens van de klant. En één ding is zeker, door het unieke patroon lever jij je klant zonder twijfel een prachtig en in het oog springend karpet.

Datasheet

Dessin
Met patroon
Materiaal rug
Action Backing
Ruimte
Binnen
Soort vloerkleed
Vintage
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.