Knikarmschermen op maat gemaakt

  Dit product word op maat gemaakt.

  Ook bieden wij u professionele montage en meet service aan. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en meer informatie.

   

  Retourbeleid (14 dagen geld terug garantie)

  Al onze terrasschermen worden op maat gemaakt in Nederland. De breedte wordt op de millimeter nauwkeurig naar wens gemaakt. Bij een breedte tot 350 cm is heeft het scherm een uitval van 250 cm. Bij een breedte groter dan 350 cm heeft het scherm een uitval van 300 cm.

  Minimale breedte: 300 cm
  Maximale breedte: 600 cm

  Minimale uitval: 250 cm
  Maximale uitval: 300 cm

  Waar in de markt gestikte doeken de norm zijn, maken wij gebruik van verlijmde doeken. Dit heeft niet alleen een mooie uitstraling doordat het doek strakker hangt, maar voorkomt ook verdikking bij het oprollen. Hierdoor is er minder sprake van doekwafeling.

  Ook bieden wij bij bredere knikarmschermen doekrolondersteuning. Dit voorkomt dat uw terrasscherm gaat hangen. Dit is niet alleen mooier maar ook beter voor uw scherm, hierdoor blijft deze langer mooi.

  De kast van het scherm is beschikbaar in het antraciet en crème-wit. Voor de kleur van het doek kunt u kiezen uit meer dan honderd verschillende kleuren.

  Bent u geïnteresseerd in dit product? Neem dan snel contact met ons op om onze stalen te bekijken en een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen!

  Datasheet

  Merk
  Private Label
  chat Reacties (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.