• -15%
Lalee Heaven (800 Black)
search
  • Lalee Heaven (800 Black)

Lalee Heaven (800 Black)

€ 99,00
€ 84,15 15% korting
Models: 80x150 cm
Colors: 800 Black
Aantal
Op bestelling

Onze Heaven vloerkleden collectie biedt uitzonderlijk comfort en is de perfecte aanvulling op elk huis. Deze superzachte vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyester, met een poolhoogte van ongeveer 39 mm. De Heaven vloerkleden bieden een ongeëvenaarde zachtheid en comfort dat uw voeten een hemels gevoel geeft.

De Heaven vloerkleden zijn voorzien van een katoenen achterkant, wat zorgt voor een uitstekende grip en stabiliteit op uw vloer. De hoge dichtheid zorgt ervoor dat het kleed zijn vorm en kwaliteit behoudt, zelfs bij intensief gebruik.

Deze superzachte vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor u eindeloos kunt combineren en experimenteren met uw interieur. Of u nu kiest voor een subtiele tint of een levendige kleur, de Heaven vloerkleden collectie zal uw huis transformeren tot een oase van comfort en stijl.

Als u op zoek bent naar een zacht en comfortabel vloerkleed om uw interieur te verrijken, dan is de Heaven collectie een geweldige keuze. Met zijn uitzonderlijke zachtheid, duurzaamheid en veelzijdige stijl, is het de perfecte aanvulling voor elke woonruimte.

Datasheet

Materiaal
Polyester
Materiaal rug
Katoen
Ruimte
Binnen
Slaapkamer
Woonkamer
Soort vloerkleed
Hoogpolig
Modern
Totale dikte
39 mm
Dessin
Zonder patroon
Maatwerk
Nee
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.